HTML

Szaba képei villamosokról, autókról, tájakról.

Érdekes képek a világból, amikbe sikerült belebotlanom. Főleg villamosok, érdekes épületek, amerikai autók.

Friss topikok

BKV: Sírjak vagy nevessek?

2008.12.20. 15:22 Szaba77

A BKV szervezői ismét nagyot alakítottak.

Szerettem volna felszállni a 106-os buszra az Árpád hídi metrónál, mert a 34-es az orrom előtt ment el. Be is gördült, gyorsan felszálltam rá, amikor a sofőr elkezdte áttáblázni a régi Ikarust 34-essé. Ekkor gördült be egy modern alacsonypadlós 34-es, ami viszont 106-sá mutálta magát megállás után, jól összekeverve ezzel azz utazóközönséget. Na most akkor melyik busz is indul hamarabb?

Étrem én, hogy a cél az, hogy mindkét jáératon legyen alacsonypadlós busz, de a megvalósítás még nem az igazi. A sofőr panaszai szerint ez nem egyszeri móka, rendszeresen kell a buszból hol 106-ost, hol 34-est csinálnia.

Nem is tudom mit mondjak...

2 komment

Címkék: bkv

A bejegyzés trackback címe:

https://szabakepek.blog.hu/api/trackback/id/tr93833640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erika79 2009.03.02. 00:16:07

szerintem semmit:) itt Mexikóban ez megszokott, viszont nem a számokat, hanem a célállomások illetve a közvetett állomásokat is feltüntetik a busz elején. De végülis Mexikó nem a tömegközlekedéséről híres. Max. hírhedt:)

kerdiantalne (törölt) 2009.03.04. 12:12:49

Így azt is tudatosíthatjuk, hogy milyen jó sok járaton van alacsony padlós... Igazam van, vagy igazam van ?
süti beállítások módosítása